udvid forretningsområdet

Hvorfor tilbyde trappe renovering

Trapperenovering er et koncept, som kan tilbydes alle kunder, som har en trappe i boligen.

Du har konceptet med i din ”værktøjskasse”, når andre byggeopgaver i huset skal udføres eller som en decideret konkret opgave, som kræver en håndværker.

Det er ikke kun selve trappetrinnene, som du kan tilbyde at renoverer.

Sortimentet indeholder næsten alt, hvad der findes til trappen og området omkring den.

Håndlister, beslag, baluster eller komplette gelænderserier, har du også mulighed for at tilbyde via konceptet trapperenovering.

Selve opgaven foretages i 3 simple trin – klargøring, opmåling og montering. Så renoverer en trappe, behøver ikke at være en kompleks opgave, men resultatet er en trappe som fremstår som ny, og en tilfreds kunde.

- En slidt trappe gør ingen glade

Hvad bør jeg vide?

Kvalitet?

Alle trappetrin fra Premium serien, er lavet af massivt svensk egetræ, der sikrer lang levetid, men også gør det muligt, at slibe trappen, skulle uheldet ske med ridser eller andet.

Disse trin laves i 8 til 12 mm, alt efter hvilken model der vælges.

Andre materialer?

Trend-serien, er lavet med slidstærkt laminat og benyttes f.eks. til trapper med meget trafik, da disse trin har en AC4-klassificering (klasse 32).

Det tør Trend-serien passer derfor godt til alle private og kommercielle steder med generel trafik, f.eks. kontorer, caféer, saloner og modebutikker eller boliger

Bæredygtigt?

Trappetrin af massivt træ, er alle FSC certificeret og forarbejdet mindre end 3 timer fra centrallageret, så dermed også bæredygtigt leveret.

Tilbehør

Der er et omfattende tilbehørssortiment, så næsten enhver indretning fra kunden, kan udføres. Dette gælder både træsorter, laminat, farver eller metaller.

Uddannelse?

Vi mener en fagmand, som måske i dagligdagen opsætter trapper, rimelig hurtigt kan forstå konceptet og processen. Færdigheder med el værktøj samt grundighed og koncentration ved opmåling er det primære ved trapperenovering.

Det kræver dermed ingen faglig uddannelse eller special værktøj, men det kræver en trappetrinsmåler, som kan erhverves i plastik eller stål.

Gør-det-selv?

Der er intet til hindrer for, at du som montør af trappetrin, vælger at sælge disse trappetrin til kunder, som selv ønsker at renoverer Deres trappe. Du sender bestilling, som så leveres direkte til din kunde på hjemadressen.

Vores vurdering er, at en kunden godt kan gøre det selv, men det færdige resultat vil blive bedre, og mere sikkert når montering sker af en person, som har prøvet det flere gange før.  

Vi gør opmærksom på, at flere bygge- og tømmerhandler kæder i Danmark, også sælger disse trappetrin og et samarbejde med nogle af disse måske kunne blive aktuelt for dig.

Producent?

Lundbergs AB i Sverige, producerer alle produkterne til trapperenovering.

Med råvarer, hvis de forarbejdes i Småland, mindre end tre timer fra vores lager, produceres vores nye trin lokalt og bæredygtigt fremstillet.

Lundbergs Produkter har et af markedets stærkeste sortiment, der gør det muligt for dig at skabe et smukkere hjem med produkter som trapperenovering, elementbeskyttelse, vindueskarme, skabe, skydedøre og opbevaring.

Se alle produkter til interiør, der produceres af Lundbergs AB her

Er det dig? Så få mere information på!

Kontakt os for en snak omkring hvordan du kommer i gang med trapperenovering

Telefon

eller kontakt os på email

Trapperenovering - Katalog

Hent en digital udgave at kataloget med produkter til trapperenovering.