Trappegelænder

Trappegelænder

Et trappegelænder gør en trappe til mere end blot nogle trappetrin. Resten af trappens udstyr er med til at fuldende trappen udseende og sætte dit helt eget personlige på den stil som du vil have trappen skal spille i dit hjem.

Søger du blot den simple og diskrete håndliste med tilhørende beslag eller ønsker du en trappe med baluster, stolper og rækværk, så er det her du finder alt tilbehøret til dit trappegelænder.

Er det inspiration du leder efter, skal du kaste et blik på vores gelænderserier, hvor Lundbergs har sammensat forskellige stilarter og designs, direkte til at monterer i boligen, når du laver den komplette trapperenovering.

Hurtig Valg

Viser 1–20 af 39 resultater

Her finder du håndlister i fyrretræ, egetræ eller hvidlakeret mdf. Håndliste beslag i stål og aluminium i flere forskellige designs. Baluster, stolper og tilbehør i samme materialer, giver dig muligheden for at sammensætte et design, præcis som du ønsker det. Tag et blik på f.eks. trappegelænder seriene som New York, Hilsinki eller Oslo hvis du vil inspireres med nogle færdige designforslag. På trapperenovering.dk findes du alt der skal bruges til en komplat forvandling af trappe - uden at betale for meget #VælgØkonomisk