Stolpe

Stolpe

Stolper bruges forskellige steder på trappen. Du finder gelændere som har stopler nede for enden, hvis gelænderet er bygget op med en kombination af baluster og overligger langs trappen. Det samme for oven af trappen.

Derudover benyttes stolperne langs rækværket, dels i starten og afslutningen men der placeres ofte også stolper i selve rækværket. Ikke kun for at give stabilitet men også som en del af designet hvor stolper er med at at bryde designet.

Stolper til gelænderet findes i forskellige materialer som du kan vælge imellem, enten i samme materiale som det resterende eller i kontrast som hvis du f.eks. kombinere hvidlakeret MDF med egetræsstolper og overliggere.

Viser alle 11 resultater

På trapperenovering.dk findes et bredt udvalg af produkter til din trappe som du kan benytte når du enten renoverer den gamle, eller foretager en komplet udskiftning. Alle produkterne er produceret af den svenske producent Lundbergs og størstedelen af produkterne er enten FSC eller PEFC certificeret som bæredygtige produkter.