I årenes løb bliver dine trappe mere og mere slidt. Samtidig er trappen en vigtig del af interiøret og tager ofte meget plads i hjemmet. Måske tænker du over hvad det kræver for en gør-det-selv trapperenovering?

Med Lundbergs trapperenoveringsprodukter, kan du nemt gøre trappen som ny igen uden at skulle betale omkostningerne for en komplet ny trappe. Konceptet til renovering af trapper indeholder nogle få produkter og fungerer, uanset om trappen er åben, lukket, lige eller buet.

Renoveringen og metode er velegnet til både professionelle håndværkere og gør-det-selv trapperenovering. En nem måde at gøre trappen op som ny igen.

Gør-det-selv Trapperenovering
Trappen inden renovering
Klargør, opmål og montere
En komplet trapperenovering

Inden du går i gang med gør-det-selv trapperenovering

Der er nogle grundlæggende ting, som man skal have styr på inden man kaster sig ud i gør-det-selv trapperenovering. Generelt er der nogle elementer på trappen som har nogle betegnelser man skal kende, som gør det nemmere at finde de korrekte produkter.

Trappens elementer

  1. Trappetrinnet: Det er forskellige trintyper alt efter trappens udseende.
    Skal du bruge enkelttrin til en lige trappe eller dobbelttrin til en trappe med sving?
  2. Stødtrin: Pladen mellem de to tirn på forsiden. Når der er stødtrin, kaldes det også en ‘lukket trappe’.
  3. Bagkantliste: Sidder på bagsiden af trappen og er med til at holde trinnet fast på overfladen. Bagkantlister bruger på det der kaldes en ‘åben trappe’

Hvad skal jeg forberede inden jeg går i gang?

Vi har skrevet en lidt mere udførlig guide omkring de forberedelser du skal foretage inden du går i gang.

Den kan du læse her

Se en kort video om gør-det-selv trapperenovering fra Lundbergs

Et koncept med mange muligheder

Konceptet for renovering af trapper er Lundbergs trin med integrerede trappeforkant. De er lavet af nøje udvalgt kvalitetsmaterialer og takket være forskellige designs, er der variation og valgmuligheder

Matchende trin og bagkantlister sammen med andet monteringstilbehør udgør en stærk totalløsning for dem, der renoverer deres trapper.